翻訳と辞書 |
Mario Frittoli : ウィキペディア英語版 | Mario Frittoli
Mario Frittoli was born in 1966 in Pavia, Lombardia, Italy.〔(【引用サイトリンク】title=Mario Fritolli Productions, Internationally Renowned Italian Cuisine in Tokyo, Japan )〕 Now a world-renowned celebrity chef at Mario i sentieri in Nishi Azabu, Tokyo, Japan. ==Education== Frittoli studied Italian Cuisine at Locanda dell’ Angelo in Sarzana, under Chef Angelo Paracucchi. Next in France, developed his skills at "Le Carpaccio", a 2 Michelin stars restaurant in the Hotel Royal Monceau. In Lyon, he refined his skills under Paul Bocuse, master of French Cuisine.〔(【引用サイトリンク】title=Profilo Chef Mario Frittoli )〕
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Mario Frittoli」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|